Opdrachtgevers

ref gelderlander
Met grote regelmaat schrijf ik voor de Gelderlander, veel kunstverhalen, maar ook andere reportages en nieuwsverhalen voor Arnhem en de Veluwezoom.
ref hoofdpijnpatienten

Nederlandse Vereniging van HoofdpijnPatienten. Deze vereniging geeft vijf maal per jaar het blad Hoofdzaken uit voor haar leden in een oplage van 8400. Ik schrijf voor dit blad medische verhalen, verhalen van patiënten en over therapieën.
ref stentor
De Stentor is net als de Gelderlander een regionale Wegenerkrant met  Noord- Gelderland en Overijssel als werkgebied. Ik werkte een jaar bij de kunstredactie in Zwolle en drie maanden in Deventer. Ik schrijf nu met regelmaat voor de stadsredacties van Zutphen, Apeldoorn en  Deventer en de Centrale Redactie in Apeldoorn
ref sw
SW- journaal is een vakblad voor management en middenkader van de sociale werkvoorziening. Voor dit blad schreef ik een interview met Renate Dorrestein, die in haar boek ‘is er hoop’ heel intens het leven van werknemer van een werkvoorzieningsbedrijf beschrijft.

ref wedeo
Wedeo is een werkvoorzieningsbedrijf (SW-bedrijf ) in Doetinchem. Vier maal per jaar geven ze een personeelsblad uit genaamd IJsselbode. Voor Wedeo maak ik verhalen over werknemers die gedetacheerd zijn bij bedrijven. Zo kom ik regelmatig bij productiebedrijven en praat daar ter plekke met de medewerkers. Voor dit blad maak ik ook foto’s.
ref wegener
In Nijmegen zit de Featureredactie van Wegener, die extra pagina’s aanlevert voor de zeven regionale kranten. Voor deze redactie schrijf ik grote verhalen van een of twee pagina’s over gezondheid, psychologie, geld en werk en wonen.

ref woordgebaar
Woord en Gebaar is een blad voor doven en mensen die al of niet beroepsmatig betrokken zijn bij doven. Het blad verschijnt zes maal per jaar. Dankzij mijn dove zoon Splinter ben ik ervaringsdeskundig en gebarentaalvaardig.  Regelmatig maak ik interviews of reportages voor dit blad.

Gelre Ziekenhuizen
De Gelreziekenhuizen geven voor hun werknemers in Apeldoorn en Zutphen maandelijks het blad Gelrevue uit. Ik maak verhalen over nieuwe ontwikkelingen aan de hand van interviews.

blank.jpg